Fandoma kalendāra collab - mēģinām vēlreiz?

Šis laikam raksturo šī brīža situāciju labāk:

7 Likes

nu tā jau šeit notiek , cilvēki izaug atrod otras pusītes šeit vai citur un pazūd lielajā dzīvē
Maya Rudolph Yes GIF by NETFLIX

1 Like

Līdz momentam, kad cilvēki ar ko kopā veidoji kopīgas atmiņas, kļūst par atmiņām paši :sob:

3 Likes

Right in the kokoro. :broken_heart:

3 Likes

Gribēju prasīt par dimensijām, bet redz kur atradās - būtu vērts ielikt info OP.

Vai sanāca pavirzīties uz priekšu?
@Rashomeow

man tā šķiet ka atkal redzēšu šo gif

Tired Sweat GIF by hamlet

xD xD

4 Likes

Role Playing Reaction GIF by Hyper RPG

Work Office GIF by Sappy Seals

1 Like

Aizmirsu atbildēt. Bet nesanāca. :frowning: Ideja bija bet sāku domāt kad tā man būs pa grūtu. Šodien gan domāju ķerties klāt.

:flexed_biceps: :flexed_biceps: :flexed_biceps:

Divas nedēļas kopš iepriekšējā man ieraksta pagājušas, tapēc tramdu atkal
Saprotu, ka vasara ir visādām citām lietām un māksla nav tā lieta ko var paveikt uz sitiena, tāpēc lielu lielais lūgums līdz augusta beigām uztaisīt vismaz skici, vai
jebkāda cita veida uzmetumu

@Arnissan @Kadiljaks @Shitbird @Maass @xHorrorGirlx @Rashomeow @Liāna_LILYLI @Skudriņa @WizardsWild @Kristianux

paldies

6 Likes

Thumbnails priekš tevis:

Koncepts: cīņa par izdzīvošanu sabiedriskajā transportā atgriežieties Septembra satiksmei, no pirmklasnieka ar astoņkilogramīgu mugursomu perspektīvas.

Plānoju gala darbam šaušalīguma aspektu. Nospiedošai videi gribu izcelt klaustrafobijas sajūtu esot īsam starp daudz garām kājām, kā starp milzu kokiem stāvot. Mēģināšu paeksperimentēt ar samuhļītu perspektīvu un tumsas/logu gaismas izmantošanu. Ja mūzas ļaus :zany_face:

12 Likes

Vai 600 DPI ir obligāts, vai 500 arī derētu? Baigi nesaprotu, kas tas ir, bet kad ielieku 600 DPI, man rāda ka ir iespējami “maximum 2 layers” un tas man īsti neder

Tu vai tad negribēji fizisku kolāžu taisīt?
500 vajadzētu vēl būt OK, bet interesanti ka tev tādu paziņojumu rāda.

1 Like

Eksperimentēju

1 Like

Gotcha

DPI ir dots per inch, cik “sharp” oriģinālais fails būs, bet paziņojums par “maximum 2 layers” ir ļoti dīvains.
Varbūt viņš pieņem ka datorresursi nepietiks vairāk layeriem? Nevaru neko tālāk pateikt nezinot kādu programmu izmanto.

1 Like

ņemot vērā citas viņas datora īpatnības, tā arī varētu būt

2 Likes

Using a 7yr old iPad mini, datoru nemocīšu

Edit: Procreate app automātiski pielāgo “max layers” atkarībā no ierīces RAM, spējām, faila izmēra un DPI

1 Like

Ak šitā, manējā ilustrācijā jau ir kādi 30 slāņi