Gada īsākās nakts gaidās 2026

Runājot par galda spēlēm, man ir Catan, un parastais Uno

pag, tu beigās arī uz 23 būsi, ja? sapratu ka tik uz Jāņu rītu atskriesi

man bij 50/50, abas vietas ar kko uzrunāja :grin:
Bet man vēl būs stundiņa jāvelta darba lietām Cēsīs :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Likes

Jāņu un Līgo naktī, parasti var parādīties jaunas simpātijas pret citu. Par godu šim notikumam, esmu sagatavojis pavedinošus tekstus, ko izmantot (smēlos par iedvesmu no Cēsu alus video no viņu Instagram, tā kā lūdzu atsaukties uz orģinālo šeit), bet uzrakstīšu, lai vieglāk atcerēties:

• Tu esi kā Jāņu ugunskurs, visi Tev grib šovakar pārlekt pāri, bet es. Es gribu uzlēkt Tev virsū!
  • Tava siera rituļi dara mani traku! ( un neaizmirst piemiegt ar aci ).
  • Atņemiet man mašīnas atslēgas, jo es esmu apreibis no Tava skaistuma
  • Šovakar es būšu kā ods. Es Tevi aplidošu.
  • Es ceru, ka Tu uzkod kādu dārzeni pie šašlika, jo man ir milzīgs gurķis (šis ir jāredz video - pasmējos, kad šito pateica).
  • Tu esi kā siltumnīca vasarā - karsta! ( uzsvars uz beidzamo vārdu. Tā seksīgi to izdvest ).
  • Vai man vienam ir karsti? Jo Tu man liec tecēt kā treknam cūkgaļas šašlikam uz grila.
  • Tu esi kā labs šlāgeris. Es gribu Tevi drilēt uz riņķi

Un, protams, šis nav jāņem nopietni :smiley: Bet varen jautri ko izspēlēt kaut uz draugiem.

5 Likes

Es tieši ar šito video redzēju xd

1 Like

Var vēl tā: Šovakar es būšu kā ods. Varu iekost nemanāmi.

4 Likes

Kamēr vēl kāds uzšaus pa galvu :smiley:

2 Likes

nu gan video :joy:

Ne visi bet viens otrs liek man uzreiz justies šādi lol

The Office Smile GIF
But then again pickup lines are always so cringey

3 Likes

Accidentally deleted :sob:

I said smth along the lines of “these are supposed to be funny”

1 Like

Vai tikai man šķiet, ka šis ir tulkots no angļu valodas? Ļoti lec ārā “everyone but me” būtība, ko latviešu valodā nesmu ievērojis cirkulējam.

1 Like

Man īstenībā ar tāda sajūta bija ka no kaut kurienes ir pārtulkots jo tie teikumi liekas tik nedabīgi,kaut vai tas ko jau minēji

Eehh i would disagree on the funny part..but hey mums katram ir sava gaume un savi uzskati par lietām so its fine

Tie ir tā pat kā “dad jokes” :smiley: Ja zini pareizo momentu kad izmantot (īpaši Jāņos, kad piemēram cep šašliku vai ēd siera rituli), var būt tīri feini.
No zila gaisa gan labāk nespert šos :joy:

3 Likes

Man liekas latviešu valoda vispār nav īpaši pateicīga šitādām runām :joy:

4 Likes

Nu tas tāds ironiski Le kringe humorins, jo tādus tipāžus stabili visi jebkurā zaļumballē redzējuši

4 Likes

Tiesa :smiley: “Pick up” line latviski īsti neskan un tādi “forced” izklausās. Bet, šeit ir atkarīgs no draugu grupas. Es šos dzirdot, jau iztēlojos draugiem, kam varētu šo pateikt un viņi pasmiesies.

3 Likes

Pick up lines parasti nedod nekādus rezultātus, bet man bija viens draugs kurš tos lietoja visu laiku, un viņam tas tik labi un ne-ironiski sanāca, un ļoti bieži nostrādāja, ka tusiņos mēs pārējie vnk varējām skatīties un brīnīties par meistarību :sweat_smile:

1 Like

Redzu, tu rūpējies par to lai neviens neatrastu papardes ziedu. xD

8 Likes

10 Likes