Kāpt vai nekāpt? Bolderings (ceturtdien 12.03. plkst 18.00)

Vai kādam interesētu izmēģināt bolderingu (klinšu kāpšanas variants) šonedēļ vai nākamnedēļ @ Vagonu Wall? https://vagonuwall.lv/

4 stundas vienam cilvēkam €8.50 + apavi €3

Neesmu tur bijusi, bet sen jau gribu aiziet!

Vislabāk jau būtu kādā sestdienā, bet pati tuvākajās sestdienās esmu aizņemta (izņemot 7. martā). Man šobrīd ļoti labi der darbu dienu vakari. :sparkles:

Ja būs interese, uztaisīšu aptauju ar datumiem. Ja nebaidies no (četru metru) augstumiem un vairākkārtējas krišanas (uz mīkstas virsmas), show yourself. :flexed_biceps:t3:

5 Likes

Interese pamēģinat ir
1000037103

1 Like

baidos. bet diži tālāk par 1,4 metriem diez vai tikšu :D pamēģināt būtu interesanti.
darba dienu vakari arī der.

2 Likes

Varētu jau pamēģināt :grin: kādā dienā.

1 Like

Kā saka, Yolo. :D

2 Likes

Es tik iedomājos, varbūt mēs gribam nolīgt treneri uz visu grupu? Mājaslapā redzu uzskaitītu tādu piedāvājumu.

3 Likes

Kas tur sarežģits, gan tiksim galā

Season 8 Hospital GIF by The Simpsons

7 Likes

5 Likes

Jā, varam!

Es jau mentāli paspēju sagatavot veselu stundas plānu, kā paskaidrot pamatus + drošības lietiņas, bet varbūt labāk sarunāt ekspertu..:face_with_peeking_eye:

Varētu būt interesantāk, ja kāds ievirzītu pareizajā virzienā.

Skatoties uz cenu lapu, tas galīgi nemaksā nieri:

1 Like

Tur vienīgi tikai līdz 4 cilvēkiem. Tad būtu tā, ka piedalās tie, kuri vēlas (ja būsim vairāk par 4)

Šobrīd grafikā intro nodarbība tikai parādās 7. martā. Nezinu, vai ir iespējams sarunāt pēc pieprasījuma citā dienā/laikā, bet varu rīt uzzvanīt un pajautāt :o

Edit: Jo tā ir pašapkalpošanas zāle, nav garantēts, ka kāds ir uz vietas lai novadītu instruktāžu. Bet es rīt mēģināšu noskaidrot

2 Likes

Liekas grafika nodarbības ir kaut kas cits. Cenu lapā tās grupu nodarbības maksā 12 EUR no cilvēka.

1 Like

206679

1 Like

Sazvanīju! Viņi teica, ka instruktāža ir 35 EUR par nodarbību + 10 EUR katram cilvēkam, tātad 2 cilvēki = 35 +20, 4 cilvēki = 35+40. Cenā ir iekļauts 4 stundu apmeklējums un apavi. Nodarbību var šobrīd sarunāt uz otr/ceturt 16.30/17.00, vai trešdienās no 18.00.

Manas domas - Instruktāža dod drošības sajūtu un pārliecību, arī nav super dārga (35 EUR sadalīts grupai, varbūt 5-7 extra eiro katram pa virsu ieejas maksai?). Negatīvais ir tas, ka pēc instruktāžas iespējams visi būs noguruši un būs jau gatavi doties mājās, jo borderingā muskuļi ļoti ātri nogurst. Tātad tā būtu tāda pirmā “okei let’s get comfortable” norabība, un ja kādam iepatiktos, varētu sarunāt citu reizi iet “pa īsto”
Man instruktāžu nevajag, bet es pievienotos kompānijas pēc, varbūt uzzinātu kaut ko jaunu. :)

Hallo :) lūdzu atzīmējiet sev labākos datumus. :handshake:
Instruktāžas pieejamība atkarīga no dienas (maksā 35 EUR grupai)

• 04.02. 18.00 (trešdienā) - var sarunāt instuktāžu
  • 05.02. 18.00 (ceturtdiena)
  • 07.02. 14.00 (sestdiena) - varbūt, ka var sarunāt instuktāžu
  • 07.02. 18.00 (sestdiena) - varbūt, ka var sarunāt instuktāžu
  • 10.02. 18.00 (otrdiena)
  • 11.02. 18.00 (trešdiena) - var sarunāt instuktāžu
  • 12.02. 18.00 (ceturtdiena)
0 voters

@Menestrels @Maass @H_Hercogs @Kadiljaks Un maybeeee @Liāna @haachikooo @Kanade @Mushmire ? :D

1 Like

Es nē, man līdz Rīgai 250km :D

Siena sauc, @WizardsWild

2 Likes

Omg. :pensive_face: Kamēr atstaigāsi būsim jau beiguši. Tad jau neko

Februāris?

1 Like