Kāpt vai nekāpt? Bolderings (ceturtdien 12.03. plkst 18.00)

Varētu pamēģināt. Nākamā trešdiena der

2 Likes

omg esmu klāt! :grinning_face:

3 Likes

@H_Hercogs @Maass @Menestrels @akitsu @WizardsWild

Tiko saņēmu atgādinājumu, ka man trešdien ir biļetes uz koncertu, par kuru aizmirsu…:sweat_smile: Baigā plānotaja, es.

Vai jums der ceturtdiena?

3 Likes

tu zini, ka ir tāda ļoti noderīga lieta kā kalendārs. viņš ir arī digitāli un pilnīgi pats tev atgādina kad un kas ir ir ieplānots XD

Bet man der. piektdien vakarā gan braucu uz laukiem

1 Like

Gan jau der

1 Like

Es īstenībā lieku visu, visu kalendārā, ļoti detalizēti, bet ja aizmirstu ielikt uzreiz, tā lieta neeksistē un es to nekad neatcerēšos :D Nezinu, cik pasākumus šādi esmu palaidusi garām

1 Like

Der!

1 Like

Der :grin:

1 Like

It kā der

1 Like

Nevarēšu rīt piebiedroties :smiling_face_with_tear:

Tik seeen neesmu slimojusi, bet šodien pamodos ar nažu švammi kaklā un mugura ar’ sapūsta.

Ja @Mikan vēlreiz organizēsi, piebiedrotos next time :cowboy_hat_face: :landslide:

3 Likes

Veseļojies! :smiling_face_with_tear:

1 Like

@H_Hercogs @Menestrels @akitsu @WizardsWild (@Kadiljaks ?)

Tiekamies jau rītdien! :blush:

Pirms apmeklējuma vajag uztaisīt kontu. Caur šo kontu var pieteikties uz vienreizēju apmeklējumu. Apmeklējuma biļeti pērkam rītdien, jo laiks sākas no iepirkšanās brīža.

Cena kopš pagājušās nedēļas ir nedaudz paaugstinājusies, €10 ieeja (4 stundām) + €3 apavi. Apavi nav obligāti, bet ļoti iesaku! Citādāk paņemiet līdzi tīrus maiņas apavus sportošanai.

Pirms kāpšanas vajadzēs iesildīties, izkustēties.:ok_hand:t3:

1 Like

No no ni
Mans bolderings būs darbā pāri visiem pasūtījumiem

2 Likes

Vai tev ir jāstrādā, vai vnk izlēmi, ka negribi riskēt? :D

Man ir jāstrādā :D

1 Like

Labi, tad trenējies darbā un varbūt ja visiem patiks, varēsim vēlreiz organizēt :flexed_biceps:t3:

1 Like

Iespējams stulbs jautājums, bet treniņtērpu kkādu ar vajag paņemt, ne :sweat_smile:

Nē, ļoti labs jautājums!

Vajag apģērbu, kurā var brīvi/ērti kustēties un locīties. Treniņbikses, šorti, legingi. T-krekls. Daži velk legingus zem šortiem, jo velkot tikai šortus var noskrāpēt ceļus, bet velkot treniņbikses var kaitināt vaļīgais audums.

Džinsus neiesaku, bet varbūt kādam patīk “jegging” variants :D Apģērbs arī visticamāk tiks nosmērēts ar balto krītu.

Svarīgākā daļa ir apavi, un tos var dabūt uz vietas.

1 Like

Šādam :smiley::

4 Likes

Šo palaidu garām. Labi ka nopirku dāvanu karti nevis pašu biļeti :saluting_face:

1 Like