kāpēc neilona neņēmi? tās man liekas mazāk sāp, ne?
Atkarībā no tā kur pirki ir iespēja atgriezt.
Tev viņa sanāk par platu tā jaunā? Paskatoties uz foto mitsu patīk vertikāli izstiepti akumulatori.
Jā, bet nav tik liela atšķirība, tā pat pirksti ir jānorūda. Uz neilona tu gan jau varēsi sākumā ilgāk paspēlēt, bet tā pat pirksti sāpēs.
tas gan, jā, bet metāla stīgas vienmēr likušās kā žiletes, it sevišķi tās plānākās ![]()
Par laimi pārdevējs mani apturēja pirms pirkšanas. Iedeva mērlenti un teica lai pamēru. Nopirku pēc tam pareizo:

Savukārt eiropas mašīnu baterijām bieži vien klemmēm apkārt ir vēl baterijas korpuss:

I call this a day when i accidentally became a twitch streamer mod lmao ![]()
That’s a veeery slippery slope
to extacly what?
Nuu, vismaz tajos gadījumos ko es esmu redzējis strīmeri modus uztver kā disposable darba spēku un moderacija kļūst gandrīz par pilna laika darbu par kuru tev nemaksā. Es gan tikai nezinu vai tie gadījumi bija izņēmums vai norma
Tevi tā kā iecēla tāpat vai vienkārši paziņoja atvērto pieteikšanos?
es biju regulārais čateris viņu diskorda serverī tad pāris mēnešus atpakaļ tiku iecelta par viņu discorda modu un tagad pievienoja arī par twitch stream mod
ah i can see why bet streamo viņš tkai vienu reizi nedēļā kas ir svētdienā plus mums ir noruna ka līdz ko man būs pa daudz a)pieslēgs vēl kādu vai b) es vnk varēšu pamest savu posteni (tas atkarīgs no manis pašas)
plus es neiebilstu pagaidām jo iegūstu pieredzi tajā jomā ņemot vērā ka pašai kaut kad ir doma strīmot so networkingu kaut kur vajag iesākt
Aaa nu tad neuzklausās tik traki
Man šis vārds vienkārši liek cepties. Es nezinu kāpēc. Viņš mani izraisa vemšanas refelksu un citas spazmas ![]()
Varbūt dēļ tā, ka viņu kādreiz izmantoja visi, kam nav slinkums un visādi info-čigāņi to izmantoja kā revulucionāru veidu kā gūt panākumus ![]()
Angliskais termins vēl tā, bet “tīklošanās” gan izklausās netīri. It īpaši kaut kāda oficiālā pasākumā kur dienas kārtībā tas ir atsevišķs punkts, manas smadzenes velk uz elites sado mazo zirnekļa /mušas lomu spēli
Šajā kontekstā vairāk pat eliti un parastajiem mirstīgajiem XD
Nesen dabūju nedaudz bišu vasku un izdomāju uztaisīt silikona formu svecei, un līdz ar to vājāk izprintēt sveci un formu kurā liet silikonu.
kaut kādus stiprinājumus arī iedizainēji?
Jā, superlīmi ![]()
Nākotnē plans ir uztaisīt kaut kādu normālu modulāru veidu, visticamāk vītnes un viss, bet šobrīd izmantoju sveces modeli ko sen sen atpakaļ taisiju kad tikai saku mācīties modelēt