Kurā fandomā esi tu?

Kura reinkarnācija vislabāk patika?

Tenant, the one true king

Aaaaa tikko atcerējos. Es biju 110% obsessed ar His Dark Materials grāmatu seriālu jaunībā. Grāmatās katram cilvēkam ir dzīvnieks, kas ir kā… cilvēka dvēseles iemiesojums? Cilvēka labākais draugs un sarunu biedrs un viens bez otra nevar izdzīvot.

Es biju ļooooti dziļi fanu forumā kurā diskutējām par saviem dzīvnieciņiem. Daudz role-play tipa sarunas itkā mēs dzīvotu fantāziju pasaulē, kas bija grāmatās. Patīkams posms manā dzīvē, forums bieži bija gandrīz kā terapija.

Mans “dvēseles dzīvnieks” bija baltā meža cauna. Vienīgi es tikko to meklēju internetā un izrādās ka tā neeksistē- visu šo laiku tā bija ziemas zebiekste. Esmu zebiekste.

2 Likes

Sans bija pirmais un vienīgais, ar ko sadūšojos selfiju taisīt :D

2 Likes

Vienkārši jāiet bariņā un tad vieglāk prasīt :smiley:

1 Like

lasot citu atbildes, nu it kā jau esmu vairākos fandomos kā tāds lurker :D

aa, bet atcerējos fandomu, kurā esmu vairāk vai mazāk 20 gadi (no pirmssākumiem) - SMOSH.
Vienīgi es nesekoju un neinteresējos par cast & crew personīgajām dzīvēm. Bet visu, ko kanālos stāsta un visu uzņēmuma lore gan varu atstāstīt nakts vidū :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Likes

Jjk Jujutsu Kaisen GIF

Sākotnēji man patika, likās daudzsološi un interesanti, bet diemžēl ar katru nākamo sezonu palika arvien vairāk (imo) questionable saturs :D . Tas bija pirmais seriāls, kuru es apzināti DNF - līdz tam man visu laiku bija tāds “ja esmu iesākusi, tad nevar nepabeigt”; es to beidzu skatīties, kad tur Moth Man parādījās. Esmu dzirdējusi arī nostāstu par to, kas tur pēc tam notiek un līdz galam nezinu, vai tie ir joki/memes vai patiešām tās lietas tur bija :joy:

2 Likes

Moth Man mentioned nooooo

Es arī kaut kādā brīdī pārtraucu skatīties, noteikti pirms multidimensional plotline un time travel episode

Bet man ir plānā pabeigt visu, jo nepatīk nezināt ko kavēju

1 Like

Another core memory unlocked :D this was a great show
Atceros kā ļoti agri no rītiem skatījos pa TV

2 Likes

Uff, šis ir viens sarežģīts jautājums. Es diez vai esmu labs fans, bet nu tas kas pirmais nāk prātā būtu:

• :books: :movie_camera: Lord of the Rings & Hobbit
  • :books: Warhammer 40k
  • :books: Dungeon Crawler Carl
  • :joystick: :movie_camera: Cyberpunk 2077
  • :movie_camera: Fate sērija, pārējam Type Moon ar nav ne vainas, bet es vairāk esmu pasists tieši uz Fate
  • :movie_camera: Kāpas sērija

Tas ir pirmais kas nāk prātā.

5 Likes

Tu domā forumā?
Es tikai šeit animeforumā jeb tagad fandoms

1 Like

Vairāk doma ir par lietām kam tu esi liels fans

1 Like

Drīzāk lietas, kam seko. Es personīgi savām sērijām lasu Redditā un arī tad citās vietās - vai nu sarunas par tēliem, nākotnes plāniem utt.

1 Like

Vai galda spēles skaitās?

Apmeklēju galda spēļu nometnes četras reizes gadā un regulāri spēlēju ikdienā. Bet lietas kursā par jaunām spēlēm esmu tik virspusēji, pārsvarā informāciju saņemu no kluba biedriem, kas ar to visu nopietnāk nodarbojas ar podkāstu ierakstīšanu, daudz lielākām spēļu bibliotēkām, utt. Šad un tad uzmetu aci pūļa finansējuma platformām tam, kas jauns.

Hobijs tas ir noteikti, bet vai fandoms?

4 Likes

Vai sanāk kaut kādā veidā sekot līdzi jaunākajām spēlēm, kas tiks izlaistas?

Starp citu - ja mēs, Fandoms pārstāvji gribētu atbraukt ciemos un uzspēlēt galda spēles ar klubiņu, vai tas būtu iespējams? Būtu interesanti iepazīt citas pilsētas un kādu jaunu galda spēli pa reizēm izspēlēt.

Es jau trešo gadu ļoti gribu braukt uz 2 dienu galda spēļu pasākumu, kas notiek kaut kur ārpus Rīgas, ir jāpaliek hotelī. Negribēju viena pati, nevienu nepazīstot. Protams, tagad nevaru atrast kas tas bija par pasākumu un kur :D

1 Like

Mhmm, manuprāt tā ir tā galda spēļu nometne uz kuru @Arnissan ar ir bijis. Domāju, ka vajadzētu kopīgu Fandoms braucienu reiz :smiley:

@Skudriņa - Tu jau zini, ka vienmēr vari arī šeit paprasīt. Kompāniju noteikti vienmēr atradīsi.

2 Likes

Nu tā virpusēji. Esmu BoardGameGeek.com piesekojis dažiem izdevējiem un dizaineriem, kas man patīk. Viņiem arī ir Hotness liste, kur bieži vien visu jauno var redzēt, vismaz to, kas trendojās. Un šad un tad uzmetu aci gamefound.com kampaņām. Bet nu neteiktu, ka esmu super informēts.

Droši, regulārie pasākumi ir publiski. Cilvēki no citām pilsētām semi-regulāri ierodas saspēlēt. Mēs laikam ar vienīgais (publiskais) klubs Latvijā, kas regulāri arī kaut ko vidēji smagu spēlē. Bet ja sarunājam iepriekš, varu paņemt primāri vieglākas spēles, kas būs tuvāk Mežā, u.c. hitiem, lai nav kultūršoks.

Gone Cardboard?

1 Like

Cik saprotu, tad galda spēļu vakari notiek 2-4 reizes mēnesī? Vai iekrīt arī nedēļas nogalē? Cik ātri parasti tie tiek izziņoti?

Kā arī - kā Tev pašam? Kaut kas prātā paliek, ka Tev bija kaut kas ar kāju?

Divas reizes mēnesī, parasti katru otro ceturtdienu no 19:00 līdz 22:30. Svētdienās ir reizi divos mēnešos no 13:00 līdz 19:00, bet mums problemātiski ar lokāciju. Bija ļoti forši tādā alus darītavas bārā/ēdnīcā vairākus gadus, bet tad šie izdomāja, ka bez ēdiena pasūtīšanas viņi arī vēlās no mums naudu iekasēt par telpām, kas mums vairs nebija aktuāli, jo pasākumi vienmēr bijuši bez maksas ar draudzīgu mājienu paņemt ēst pie attiecīgās iestādes saimniekiem.

Tad nu esam uz svētdienām īslaicīgi vecā pandēmijas laiku lokācijā, bet tur ir visai šauri un ja kluba biedri aktīvi ierodas, tad ciemiņiem galdiņi varētu arī nepietikt kafejnīcas atvēlētajā telpā.

Ceturtdienās vietas gan visiem pietiek, jo cita lokācija.

Parasti mēneša sākumā izziņo ceturtdienas datumus, svētdienas datums kādu mēnesi iepriekš parādīsies Facebook grupā.

Kāja iet uz labo pusi, bet nezinu vai pats rīt došos uz pasākumu, skatīšos pēc pašsajūtas un vai ar kruķi būs vēlme to ~1km klibot. It kā jau jāatsāk aktīvāk staigāt ir.

2 Likes