Nejaušu faktu sadaļa

Es ar sāku tā pētīt. Citron tauriņš vēl ir oficiāls nosaukums, bet pārējie…

Teiksim Bruņinieku tauriņš patiesībā ir Čemurziežu dižtauriņš - Papilio machaon

Un pāva tauriņš ir Acainais raibenis - Inachis io

oh shit, nemaz nepārbaudīju nosaukumus

2 Likes

Es tos taureņus saukāju tā: dzeltenais, baltais, raibais, orandžais taurenis :D

4 Likes

Vienreiz uz manis nosēdās kaut kāds zils tauriņš pirms pāris gadiem, kad laistīju mazdārziņu. Viņš dzēra ūdens piles kas bija uz manis (laikam). Bet nu šamējais bija makten liels - nekad nebiju redzējis. No botāniskā dārza varbūt izlidojis.

3 Likes

Plant Where You’re Planted! – Ekildiğin Yerde Ek!: Pumpkin or Squash? (Or Marrow? Or Courgette? or Zucchini?) Cucurbitacious Linguistics! Plant Where You're Planted! -- Ekildiğin Yerde Ek!: Pumpkin or Squash? (Or Marrow? Or Courgette? or Zucchini?) Cucurbitacious Linguistics!

Daudz pēdējā laikā domāju par atšķirību starp ķirbjiem, kabačiem, cukīni. Neko nesaprotu, bet domāju. :relieved_face:

3 Likes

Kad Tu šitā pasaki, tad man ar nav ne jausmas :smiley: Galvenais jau šajos būtu garša. Ziedi, lapas un uzbūve ir vareni līdzīga. Savā ziņā, šiem manuprāt ir iespēja tos “savstarpēji sapārot”.

Confusion What GIF

vēl ir patisoni :grin:

1 Like

Un ja tos samarinē, tad garšo pēc marinētiem gurķīšiem, tikai kraukšīgāki.

1 Like

un ķirbjus un kabačus ar marinē (just to confuse @Mikan even more) :rofl:

ā un vēl tak ir baklažāni :eggplant:

1 Like

Un baklažāni var būt maziņi! Es šitos ar mēģinu izaudzēt - bet šie ir “finger egglants”

4 Likes

Zirgu kājas ir pirksti…

4 Likes

Monopola galda spēles vecis nevelkā to “monocle” (vienas acs brilli). Zinu, ka daudzi domā, ka viņam tāda bija - šis piederās pie saucamā Mandelas efekta.

2 Likes

Kāpēc uzreiz maziņi, normāla izmēra baklažāni. Statistiski vidēji.

5 Likes

Nu, ja salīdzina pret lielajiem, kuri aug tik 2-3 uz vienu augu :smiley:

Rīgas trolejbusu sēdekļu dizainā ir kļūda. Varbūt kāds to var pamanīt? Vienīgi, to pēc tam būs grūti nepamanīt katru reizi :sweat_smile:

1 Like

2 Likes

Nope. Nav ne jausmas, ņemot vērā, šī dizaina haotisko būtību.

diezgan vienmērīgs tas raksts ir

Lielos vilcienos, bet ne līdz galam. Lielākā daļa likumsakarību tajā tiek vēlāk vai agrāk izjauktas. Ja es pareizi atceros, šī dizaina mērķis ir mums apgrūtināt spēju pamanīt traipus un caurumus. :D

3 Likes