Manam datoram (portatīvajam) vajag vairāk RAM. Ir pienācis laiks pāriet no 16GB uz 32GB, jo šobrīd dators nepavelk ne video rediģēšanu, ne PowerPoint… :)
Protu datoru atvērt un iztīrīt, bet tā pat kā visi mani augi pāris nedēļās nomirst, un visi mājās gatavotie cepumi iznāk kā pankūkas vai maize, datoru iespējams salauzīšu, ja pati mēģināšu kaut ko aiztikt. Gandrīz neko par datoru komponentiem nesaprotu.
Ļoti novērtētu palīdzību saprast:
Kas man ir jāpērk. Vai man pašai ir jāpasūta atmiņas karte ja vedu uz servisu? Kur vislabāk nopirkt? Izskatās, ka man vajag 2x 16GB RAM kartes.
Ieteicamie servisi? Varu izdarīt pati ja tas nav pārāk sarežģīti, bet nevēlos, ka laboju datoru un iznāk pankūkas.
Bet nu jā izdodas kko nomedīt, var ar @Menestrels sarunāt uzstādīšanu, šis man vecajam laptopam uzstādīja, jo man bija vēl lielāka paranoja kko tur darīt
Sanāk tu arī teju proti nomainīt RAM stienīti. ;D Tie tur ir paslēpušies zem viena metāla vāciņa. @Kadiljaks jau iemeta video ar tā portatīvā izjaukšanas procesu. Protams, ja vajag varu arī palīdzēt ar kociņu maiņu.