Skolotāju dzīves aizkulises

Man beigās šajā vakarā ielika vecāku sapulci :sweat_smile:

Taču, ja kāds ir ieinteresēts aiziet kādas citas darba dienas vakarā (nedēļā no 15.09) kādā no Rīgas kinoteātriem, es ļoti labprāt aizietu kopā!

1 Like

eh… tās vecāku sapulces, tāpat nekas prātīgs netiek runāts

Šo komentāru lielisku padara tas, ka man pat nav bērnu un es būšu tā skolotāja, kas šajā sapulcē runās. :smiley:

Protams, es tevi sadzirdu, savā garajā 30gadnieces mūžā neesmu pieredzējusi daudz sapulču, kas būtu izteikti jēgpilnas. Taču, kā skolotāja, kas 1x būs klases audzinātāja, esmu ļoti ziņkārīga, kā tas viss notiks. Ja tas kaut vai mazākajā mērā līdzināsies tam 2013. gada Rīgas Laika rakstam, ko tikko izlasīju par attiecīgo tēmu, būs labs materiāls kādam stāstam. :grin:

3 Likes

Kā vispār ir būt skolotājai? Un ko māci, ja drīkst jautāt?

Pamatskolā latviešu valodu un literatūru, vidusskolā radošo rakstīšanu. Es nezinu, kā ir būt skolotājam ar vismaz 10+ gadu pieredzi, vai tādam, kas studējis pedagoģiju, ar sapni būt skolotājs. Es skolā nonācu tikai pagājušovasar, kad sapratu, ka pētniecība nav man, un atgriežoties Latvijā, iestājos Mācītspēkā.

Nebiju gaidījusi, ka man tā patiks. Alga nav liela, bet pieņemu, ka jebkura Latvijas alga pēc manas starptautiskās algas būtu bijusi paliels kultūršoks. Darbs ir nogurdinošs, bet esmu sapratusi, ka man tiešām patīk jaunieši. Viņi ir interesanti, jautri un ļoti sirsnīgi. Vēl man patīk mācīšanas process, jo tas intensīvi darbina manas smadzenes, bet nav monotons, kā sēžot vienītī pie galda un rokoties zinātniskā literatūrā.

5 Likes

lol. Tu te uzmanīgi @H_Hercogs, tūlīt @Unicorn_Eater ņems un dos ārā visu ko ir dzirdējusi par valsts ierēdņiem. :joy:

Es to vienmēr esmu iedomājies aptuveni tā pat kā notiek dzaudzīvokļu mājas kopīpašnieku sapulces. :D

1 Like

Aaaa…
Now this is akward :upside_down_face:

Tehniski joprojām down to go.

1 Like

Esmu dažus gadus strādājusi arī izglītības ministrijā :sweat_smile::rofl:

3 Likes

Tad jau tev tieši būtu vairāk ko pa visu šito teikt

2 Likes

Nu tad Tev paveicies, jo cik šur tur citur dzirdu tad pilnīgi mežoni kuri vēl vairāk izlaisti.

No drauga kurš bioloģiju māca un kuram arī ir audzināmā klase ar pa lielam dzirdu to pašu

vot tā ir viena nefeina vieta. cik man bijušas darīšanas ar viņu, tik sajūta, ka tur neviens nestrādā :sweat_smile:

Vnk bija kafijas pauze XD

Vai arī tiki ielikta melnajā sarakstā, kas vismaz manā kantorī pastāv.

1 Like

lai liek, bet lai nepārkāpj likumus. piemēram, sanāca ka uz iesniegumu atbildēja stipri pēc 30’dienām, kuras noteiktas likumā. not nice

Būšu velna advokāts - šad un tad iesniegums vispirms nonāk pie nepareizā departamenta (nezinu kā ministrijās šito padarīšanu sauc) un šie to pamatīgi no marinē un tad ir tāds “Oho, tas nav mums” uz aizfīrē tālāk un tad īstajiem atbildīgajiem ir div dienu laikā (man tā ir bijis) jāsagatavo atbilde. Un nedod dievs tā ir atvaļinājumu sezona, tad vsp neiespējami tautu sadabūt rokā

vooooot, tāpēc jau liekas, ka neviens neko nedara ;DD

1 Like

vispār priecīgu mācību gada sākumu @Unicorn_Eater

pati arī kaut ko raksti brīvajā laikā?

Paldies! Gada sākums bija kāds bija, bet nu jau prieks sāk parādīties.:rofl:

Rakstu. :blush: