Vienkārši topiks par šokolādi. Kāda ir tava mīļākā šokolāde un kāpēc? Vai nemīli šokolādi un kāpēc?
My favorite chocolate ir piena šokolāde un arī I love black chocolate, bet nepārak rūgtu, kaut kādus 70% - 85% robežas. Jo esmu garšojusi tīri melno šokolādi, viņa ir tik super rūgta. Mīlu jebkuru šokolādi piena vai melno ar riekstiem, tas ir ņam, ņam
Ja tīri runāt par firmām, tad I love and it is my favorite - Geisha.
Bet Laima un Pergale I do not like. Agrāk bija ļoti garšīgas, bet tagad no. Īpaši Pergale, viņa bija my favorite, tagad viņa vairs nav tik garšīga, ka agrāk
Mana mīļākā šokolāde no Laima bija “Lācītis ķepainītis” and also “Vāverīte”.
Vēl ļoti mīlu Milka - visas garšas. Bet diemžēl nevaru ēst šo šokolādi pārāk daudz, ļoti reti, tikai bišķīt. Nezinu kāpēc, bet tieši no šīs šokolādes man nav labi. Ko viņi tur sastāvā liek?
Man šokolādes ir daudz maz tolerājamas - manam ķermenim patīk paraut stop krānu uz daudzām lietām (kas vispār nav slikti).
Baltā garšo, bet no tās man sāk kņudināt kakls (un dažreiz nākošajā dienā saslimstu pat) un sāku klepot, ticu ka vairāk man alerģija kaut kāda.
Piena šokolādi var ēst, bet tad man visi zobi dod par to zināt (man jutīgi nervi zobos). Esmu bijis pie vairākiem zobārstiem, viss kārtībā un caurumu nav, bet ķermenis liek zināt ka negrib.
Pa reizēm lai dabūtu nost šokolādes vēlmi, pērku un ēdu to no 70-95%. Tumšo. Man pietiek ar 3 gabaliņiem šokolādes visai dienai. Šim zobi nesāp.
Bet man ir viena piena šokolāde, kas sirdī iekrita, kad dzīvoju Jaunzēlandē gadu:
Whittaker’s Peanut Butter (man zemesriekstu sviests ļoti garšo un šī ir vislabākā kombinācija) :
Kad iznāca šī šokolāde es to ēdu it kā nekad nebūtu ēdusi šokolādi :D Bet vairāk nē jo viņi tur receptē kaut ko pamainīja un ir garšīgs bet vairs nav tas pats :D
vsp neesmu suldummīlis, varu pagrauzt kādu riktīgi tumšu, rūgtu šokolādi. bet nesen atklāju izņēmumu - īrnieks šo iedeva par apmaksas iekavēšanu, un tā gan ir manta ;D saļā karamele in general garšo